Tractari camioane

Tractări camioane

Una dintre activitatile principale ale societatii noastre este de tractari auto respectiv tractari camioane si a altor utilaje avariate sau distruse.

Dispunem de mai multe utilaje utilizate scopul tractarii, printre care de un autorecuperator pentru utilaje grele (tiruri, autocare, cisterne etc.). Acest autorecuperator marca Mercedes cu o greutate de 27 tone realizează pe lângă tractarea propriu-zisă a autocamionului avariat și alte activitați care precedează această operațiune. În acest scop autorecuperatorul este dotat cu diverse utilități cum ar fi: compresoare pentru instalațiile de aer, cabluri și mufe pentru instalația electrică, diverse truse de scule (flex și alte mașinării) precum și macara proprie de mare capacitate în vederea ridicării, recuperării sau repunerii pe roți din diverse locații (șanțuri, râpe, prăpăstii, zone locative, copaci, etc.).

Toate operațiunile efectuate de autorecuperator sunt realizate prin intermediul a doi angajați ai noștri specializați în domeniul tractarii auto.